Aanhanger met honden rijdt tocht in

ZEEWOLDE
Drie honden zijn vrijdagmiddag gered uit een hondenaanhangwagen die bij Zeewolde te water was geraakt. Dat gebeurde bij de Baardmeestocht bij de Gooischeweg.

De politie schrijft op Facebook dat de aanhanger in het water belandde, nadat die was losgeschoten van een auto. 

De brandweer en de politie hebben de honden uit de kar bevrijd. De aanhanger was niet geheel volgelopen met water, waardoor de honden het hebben overleefd. Een berger heeft de hondenkar uit het water gehaald. 


 

reacties (5)

 • Yolanda

   

  Jullie oordelen heel snel
  Maar alles was goed aangesloten
  Maar beste stuurlui staan aan wal

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Sorry hoor maar wie vervoert zijn honden nou hier in?? Levensgevaarlijk en nog eens ontzettend slecht voor die beesten. Zorg dan voor benches in je auto, een stuk veiliger voor mens en dier.

  reageer
 • bea

   

  honden in een aanhanger is ook niets...de uitlaatgassen die ze om zich heen krijgen, het lawaai van de weg en het verkeer... laat honden in een autobench mee rijden IN de auto of een busje veel veiliger

  reageer
 • Joyce

   

  Zeker weten....heb in de auto speciaal 'n bench laten maken voor m'n 4 honden. Om je honden in zo'n sleurhut te vervoeren is vreselijk DIER ONVRIENDELIJK🙄

 • Jeroen

   

  Hopelijk heeft hij ervan geleerd om de volgende keer als hij met de aanhanger gaat rijden de kabel van de losbreekreminrichting goed aan de auto te bevestigen.

  reageer
 • Dick

   

  Aanhanger heeft geen oplooprem dus ook geen losbreekreminrichting. In dit geval zal de "hulpkoppeling" zijn die niet goed bevestigd is geweest.

 • larry aarsman

   

  gelukkig hebben die honden niks !!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert