Bussen rijden over Stadhuisplein

ALMERE
De stadsbussen in Almere rijden sinds zaterdagavond over het Stadhuisplein en de stadspromenade. De bussen rijden er omdat de bustunnel opnieuw wordt geasfalteerd.

Na de markt werd het plein zaterdagavond afgeschermd met rode en witte blokken en hekken. Tot en met woensdagochtend rijden de bussen via deze alternatieve route. Het winkelend publiek wordt door verkeersregelaars geholpen met oversteken.

Het is niet de eerste keer dat de busbaantunnel wordt afgesloten. In 2013 is dat ook al een keer gedaan. Toen was de weg verzakt en zaten er scheuren in het beton.

reacties (3)

 • RoelP

   

  Heb ik het nou goed??? Dit is toch niet de eerste keer???

  reageer
 • Steven Stedenwijk

   

  Dan is de bestrating van het plein ook wel naar de filistijnen. Men had eerder de verdiepte busbaan verder moeten door trekken tot voorbij de oversteekplaats. Deze krenterigheid kost op een dag mensenlevens.

  reageer
 • pieter de oude

   

  Doet niets af aan de ondergrond in Almere, verzakken en scheuren van het asfalt/beton gebeurt toch, echter die verdiepte busbaan/tunnel had er vanaf het begin moeten worden aangelegd,want inderdaad die oversteek bij het Stadhuisplein is een lachertje, die uitsluitend leidt tot frustratie van het bus-personeel (constant tijdgebrek) en het winkelpubliek.

 • Dirk

   

  daar staan geen beton blokken die dingen zijn van plastic , heb ze er zelf geplaatst tweede keer .

  reageer
 • Jos

   

  Ben je weer vergeten ze te vullen met zand of water?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert