Geld voor huurders Odeonstraat na ontbreken water

ALMERE
Alle huurders van de Odeonstraat in Almere die vorige maand zonder water zaten, krijgen nog deze maand een compensatie. Dat laat verhuurder De Alliantie weten. 

De ruim zeventig studenten- en jongerenwoningen werden op 18 juli opgeleverd, maar zonder stromend water. De nieuwe bewoners moesten zich een week lang redden met vier mobiele toiletten en een naastgelegen huis waar wel water was. 

De Alliantie compenseert de nieuwe huurders met geld. De periode dat zij geen water kregen, hoeven zij geen huur te betalen. Dat bedrag varieert van 135 tot 257 euro. Aangezien de bewoners huur vooruit betalen, krijgen ze het geld deze maand teruggestort van Alliantie. 

reacties (3)

 • Hallo

   

  257 euro huurcompensatie voor een week geen water.... Als je dat omrekent is de maandhuur meer dan 1.000 euro. Dat zijn behoorlijk chique studentenwoningen dan zeg!

  reageer
 • frits

   

  ja dat klopt ze hebben gouden kranen in de keuken en badkamer en marmeren vloer tegels en wandtegels en gouden deur grepen

 • Pzaal

   

  Alliantie is stukken vriendelijker en heeft zijn zaakjes beter op orde van Ymere.

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Raar, de mensen tekenen er voor en gaan accoord en later krijgen ze compensatie.

  reageer
 • Dirk

   

  niks raar aan , je tekent voor een huur contract waar in alles geregeld is als blijkt dat het niet zo is krijg je de bekende compensatie he , maar dat werkt niet zo bij meneer stedenwijker

 • Wim

   

  Hebben Ze dan getekend voor even geen water ?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert