Nieuw asfalt op wegen rond provinciehoofdstad

LELYSTAD
Vier wegen rond Lelystad krijgen in de maand september nieuw asfalt. Het gaat om de Eendenweg, de IJsselmeerdijk, de Zeebiesweg en de Larserringweg, zo meldt de gemeente.

De Eendenweg wordt als eerste aangepakt, tussen de Talingweg en de Knarweg. De IJsselmeerdijk krijgt nieuw asfalt op het stuk tussen de afrit van de Markerwaarddijk tot de Duinvoet.  

De Zeebiesweg krijgt vanaf half september groot onderhoud tussen de Vlotgrasweg en de brug over de Larservaart. De Larserringweg krijgt nieuw asfalt tussen de Dronterweg en de stortplaats.

De exacte data en omleidingsroutes staan op een speciale internetpagina van de gemeente Lelystad.

reacties (4)

 • lelystedeling

   

  Rotonde bij de Anaconda-brug t.h.v. Breedenburg. Wel het asfalt er 1 jaar geleden !!!!!! afgefreesd naar mooi van een nieuwe asfaltlaag voorzien.Wordt wel eens tijd gezien de waarschuwingsborden van 30 km.

  reageer
 • KC

   

  Het werd eindelijk tijd dat deze wegen worden aangepakt. Er zijn daar gevaarlijke situaties. Te weinig onderhoud is de oorzaak. Ook bij het onderhoud groen. Kijk bij de Binnenhavenweg tussen de Zuigerplasdreef en beginweg. Het riet staat zohoog dat de wildspiegels niet meer werken.

  reageer
 • Bas

   

  Het wordt tijd dat de a6 tussen Lelystad en Urk eens opgeknapt wordt. Waarschijnlijk de slechtste A weg in Nederland

  reageer
 • truus

   

  wanneer word de A6 tussen Lelystad en de Ketelbrug eindelijk eens van nieuw asfalt voorzien ? Bij regen gewoon gevaarlijk.

  reageer
 • Jos

   

  Dat moet je vragen aan RWS, niet hier.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert