Geen pendelbus van station Dronten naar Lowlands

BIDDINGHUIZEN
Er rijden donderdag tot en met zondag geen pendelbussen van station Dronten naar Lowlands. Dat schrijft de organisatie van het festival op haar website

Lowlands heeft de busritten vanuit Dronten geschrapt omdat ProRail deze week werkt aan de bovenleiding tussen Kampen en Zwolle. De festivalorganisatie adviseert om via station Lelystad te reizen. Daar staan wel pendelbussen klaar om festivalgangers naar het feestterrein in Biddinghuizen te brengen. 

Op de maandag na Lowlands zijn de werkzaamheden aan het spoor afgerond en rijden er ook weer pendelbussen naar station Dronten. 

reacties (4)

 • lelystedeling

   

  Er wordt gewerkt aan de bovenleiding van het oude spoorlijntje Zwolle-Kampen (oude station) dit heeft niets te maken met de Hanzelijn.

  reageer
 • De meester

   

  Vreemd want dat lijntje heeft geen bovenleiding. NS rijdt daar voorlopig nog met de Buffels.

 • dour

   

  lekkere promo voor de gemeente dronten waar het festival nota bene zelf in gehouden wordt.. aatje en z,n wethouders afgelopen maanden liggen slapen denk ik.. anders had dit in overleg voorkomen kunnen worden mijnsinziens.

  reageer
 • S. de Liefde

   

  Altijd weer leuk om al die jongelui bij het station te zien. Geniet van Lowlands!

  reageer
 • Edward

   

  Maar..... dat heeft toch niets met Dronten te maken die werkzaamheden aan het spoor tussen Kampen en Zwolle. Of bedoelen ze Kampen Zuid?

  reageer
 • Jos '56

   

  Dat heeft wel met Dronten te maken, als er aan de bovenleiding tussen Zwolle en Kampen gewerkt wordt rijdt er dus geen trein van Zwolle naar Dronten.

 • kees d.

   

  Zoals altijd de miskleun van Pro-Rail. Bovenleidingen van een vrijwel nieuw traject vervangen. Terwijl overal in het sterk verouderd materiaal ligt. Dan moeten we op een heel druk weekend juist dit werk aanvangen. Hier is weer eens logisch over nagedacht.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert