Lowlands bijna klaar voor jubileum-editie

BIDDINGHUIZEN • Wo 16 augustus 2017 | 15:23 • Woensdag 16 augustus 2017 | 15:23
Festival Lowlands is bijna klaar voor de opening van de 25e editie van het festival. De jubileumeditie barst vrijdag los in Biddinghuizen. 

Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg is met name trots op de twee nieuwe tenten op het terrein. De 'Alpha' en de 'Bravo' zijn compleet op de schop gegaan en flink groter geworden. Beide tenten hebben geen grote pilaren meer in het midden. ''Het is een boogconstructie. De zichtlijnen naar het podium zijn stukken beter. Er staan soms 30.000 mensen bij de Alphatent, dat wordt echt voor het publiek een feestje.'' Aldus van Eerdenburg.  

Het jubileum wordt heel anders gevierd dan anders. ''We pakken elk jaar uit. Met de twee nieuwe tenten geven wij wel een startschot voor de komende tien haar. Dat markeert dan voor ons de 25 jaar. Een andere verandering zijn de iconische schoorstenen. Dit is niet meer de ingang van het festivalterrein maar staat midden op het terrein en is een relaxgebied. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel