'Bij jeugdwerk ligt een deel van mijn hart'

ZEEWOLDE
'Vroeger deed ik als vrijwilliger veel jeugd- en jongerenwerk. We werkten vaak samen met scouting. Dus als je zo'n scoutingsvoorziening in je gemeente hebt, komt er toch wat sentiment boven'.

In de serie gasthoofdredacteuren voor één dag geven we vandaag de microfoon aan Gerrit Jan Gorter, burgemeester van Zeewolde. Hij doet verslag vanaf het scoutinglandgoed in Zeewolde. Hij spreekt met de directeur van het landgoed en met jonge scouts.

Ook brengt hij op het scoutinglandgoed een bezoek aan de internationale zone, waar hij Duitse scouts ontmoet.

reacties (3)

 • Jan de Rijk

   

  Het zou de Burgermeester sieren als ook persoonlijk op het recreatiepark Horsterwold eens komt praten en kijken hoe een recreatiepark veranderd in een 2e Polen hotel met medeweten van de gemeente Zeewolde. Hier worden recreatie woningen verhuurd waar eerst Nederlanders hun spaar centen in hebben gestoken om ze vervolgens met een dwangsom uit Hun huis te zetten en ze daarna door arbeidsmigranten permanent te laten bewonen.

  reageer
 • Censuur

   

  Reacties op het disfunctioneren van GerritJanGorter worden niet geplaatst! Heeft ongetwijfeld met subsidies en behoud baantjes bij omroepflevoland te maken Triest!

  reageer
 • Gerrit

   

  Heb de afgelopen jaren nooit enige empathie bij deze eerste burger kunnen ontdekken, integendeel. Nu ineens wel, lijkt meer een charme offensief. Behalve bij lintjes knippen en bloemetjes uitdelen, komt deze bestuurlijke lichtgewicht nauwelijks in beeld. Graag geen verlenging van zijn ambtstermijn over enkele jaren, Zeewolde verdient beter en meer.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert