Botsing tussen vrachtwagen en auto op A6 richting Lelystad

ALMERE
Op de A6 bij Almere richting Lelystad zijn donderdagmiddag een vrachtwagen en een auto op elkaar gebotst. Dat gebeurde rond 13:30 uur ter hoogte van Almere Buiten. 

Meerdere hulpdiensten zijn opgeroepen om te assisteren. Aanvankelijk was ook traumapersoneel onderweg met de helikopter, maar die inzet bleek niet meer nodig. Volgens een omstander is er één persoon gewond geraakt. Die is naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Vanwege het ongeluk was in beide richtingen de linkerrijstrook dicht. De rijstrook richting Lelystad ging rond 19:45 uur weer open. Door opruimwerkzaamheden was de rijstrook richting Muiden nog een stuk langer dicht. Om 23:00 uur ging die rijstrook weer open. De vangrail moest gerepareerd worden en er moest gelekte diesel worden opgeruimd.  

Vooral het verkeer dat richting Almere reed ondervond hinder. De vertraging bedroeg meer dan een uur. Rond 19:45 uur was de file opgelost. 

reacties (2)

 • Ger

   

  Snel algeheel inhaalverbod voor vrachtwagens instellen in heel NL.

  reageer
 • michael

   

  is de strippenkaart ongelukken... Ketelbrug, knooppunt Almere en Almere Buiten Oost naar Lelystad nog niet vol ?? Iedere week is het wel op 1 van de 3 plekken !!

  reageer
 • Dick

   

  Ja, en in geen van de gevallen is de weg de schuldige. De schuldige moet of in de (komt ie weer Jan) LKW of in het busje gezocht worden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert