Luxe wc’s, douches en jacuzzi op Lowlands

BIDDINGHUIZEN
Op het festivalterrein van Lowlands in Biddinghuizen staan dit jaar voor de eerste keer 14 luxe wc's, 8 douches en 1 jacuzzi.

Het gaat om sanitair van Stichting Vluchteling. Die wil festivalgangers laten ervaren hoe belangrijk goed sanitair is en aandacht vragen voor de slechte omstandigheden waarin vluchtelingen leven. De bezoekers moeten 1 festivalmuntje betalen om van het toilet, douche of bubbelbad gebruik te maken.

Daarnaast is er een loungeplek waar bekende Nederlanders lezingen geven en bezoekers kennis kunnen maken met het werk van Stichting Vluchteling. 

Lowlands begint vrijdag en duurt tot en met zondag.


 

reacties (3)

 • Job

   

  Dankzij deze slappe linkse clubjes en hun gemanipuleer in de asiel procedure is nu een armeense vrouw van haar kinderen gescheiden.

  reageer
 • Tja heeft alwéér gelijk

   

  Dat heeft die vrouw compleet aan zichzelf te danken. Ze moest al vanaf 2009 terug maar stapelde procedure op procedure die ze allemaal verloor. Bovendien loog ze aan het begin van haar asielaanvraag over haar afkomst omdat ze wist dat ze bij voorbaat kansloos was. Nu verbergt ze haar kinderen zelf. Als ze wil zijn ze vanavond nog samen. Maar ze wil haar kinderen niet eens. Ik heb nul maar dan ook nul medelijden met haar.

 • Henk

   

  Goh het gaat nu toch wel heel erg lijken op Defqon. Het festival waar Lowlands altijd neerbuigend over deed maar kennelijk toch eerder en betere ideen had dan het " grote" Mojo

  reageer
 • kees d.

   

  Volgens mij weet je niet waarover je praat. Zolang ik Lowlands ken is er ruimte voor goede doelen.

 • Lowlands genieter in dronten

   

  Goeie zaak om dat aan te kaarten op Lowlands. Je moet wat mij betreft laten weten wat een vluchteling meemaakt tijdens zijn reis naar Europa of waar hij terecht komt.

  reageer
 • net of daar al niet genoeg aandacht aan wordt besteed,en het zijn niet alleen echte vluchtelingen ,waar zeker een TIJDELIJKE oplossing voor moet zijn,maar ook een hele boel gelukzoekers...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert