'Boek O'Hanlon verschijnt uiterlijk in mei 2018'

ALMERE
Het boek van de Brit Redmond O'Hanlon wordt uiterlijk mei 2018 uitgegeven. Dat zegt een woordvoerder van de gemeente. Het boek is onderdeel van de boekenreeks Almere Verhalen.

De Britse schrijver is al lang bezig om het boek af te krijgen. Twee andere boeken in de reeks waren binnen een jaar af. "O'Hanlon is druk bezig met het schrijven van zijn boek. We gunnen hem alle rust en ruimte om zijn boek te voltooien", vertelt de woordvoerder. Het schrijfwerk gaat vooral over de natuur in de stad. 

Almere Verhalen bestaat uit het aanstaande boek van O'Hanlon, Iets meer dan een seizoen van Stephan Sanders en Weerwater van Renate Dorrestein.

Wereldberoemd 
O'Hanlon woonde een periode in Almere om het boek te kunnen schrijven. De Brit schreef eerder wereldberoemde boeken over Borneo en Congo. 

 

reacties (3)

 • Floriade verwoesting gruwel voor O Hanlon.

   

  O HANLON werd door Floriade Herrema naar Almere gelokt om over de natuur van Weerwatereilanden te schrijven. Hij zat in de Duikschool. Toen kwam Herrema met de vrachtwagens om alles te verwoesten. Alle bomen weg. Nu een woestijn van Almere, lees Floriade Almere. O Hanlon vertrok snel met de stille trom. Wat een gruwel moet dat voor deze natuurliefhebber zijn.....

  reageer
 • Dick

   

  Ik kan niet wachten!

  reageer
 • Van Haven

   

  Ben erg benieuwd naar het boek. Van de tv-programma's van O'Hanlon heb ik genoten, dus ik heb hoge verwachtingen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert