De Sternhof heeft plannen voor viersterrenhotel

ZEEWOLDE
De eigenaren van Bed&Breakfast De Sternhof in Zeewolde hebben plannen om een viersterrenhotel te bouwen met 20 kamers en een restaurant met 80 plaatsen. 

Het gaat om een zogeheten biofilisch hotel. Dit houdt in dat er natuurlijke materialen gebruikt zijn voor de bouw. Die natuurlijke materialen moeten ook nog eens hernieuwbaar zijn. Dit betekent dat ze binnen de levensduur van het product waarin ze gebruikt worden weer terug kunnen groeien. Op het toekomstige menu van het restaurant moeten ook lokale en zo mogelijk biologische producten komen te staan. 

Volgens Henri van het Erve van De Sternhof is een biofilisch hotel uniek in Flevoland. De vergunningen en de financiering zijn volgens hem nog niet helemaal rond. Maar hij verwacht dat dat voor oktober allemaal geregeld is. De bouw zou in januari moeten starten.

Op de plek van het nog te bouwen hotel staat nu een caravanstalling. Het huidige Bed & Breakfast moet plaatsmaken voor het viersterrenhotel. De camping en het blotevoetenpad blijven wel.

reacties (1)

  • Dirk

     

    Mooi plan je kan er nog altijd arbeidsmigranten in zetten als het plan mislukt .

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert