Rotonde Dronterringweg paar nachten dicht

DRONTEN
Weggebruikers van de Passage Dronten hebben de aankomende nachten last van wegwerkzaamheden. De rotonde Dronterringweg/Overijsselseweg wordt omgebouwd tot ovonde (een ovale rotonde).

Daarvoor is de rotonde van zondag 27 augustus tot en met zaterdag 2 september 2017 elke nacht gesloten van 20.00 uur tot 6 uur 's ochtends. Op zaterdag 2 september is de rotonde ook overdag dicht tot 16.00 uur. Omleidingsroutes staan aangegeven.

Andere werkzaamheden tegelijk
Diezelfde afsluitingen en omleidingen gebruikt de provincie door in dezelfde week in die buurt ook andere werkzaamheden uit te voeren. Het naar binnen siepelen van water in de middenberm van de Overijsselseweg wordt verbeterd door klei af te graven en vervangen door draineerzand. Ook wordt de verharding van de Overijsselseweg gerepareerd. 

Viaducten
Andere werkzaamheden aan twee viaducten leiden ook tot afsluitingen. Maandag 28 augustus sluit de provincie de aansluiting van de Rendierweg op de Dronterringweg overdag af. Dit gebeurt in verband met het inhijsen van de liggers van het viaduct dat in aanbouw is over deze aansluiting. De omleidingsroute loopt over de Colijnweg. En bij de Colijnweg gebeurt de dinsdag daarna hetzelfde als bij de Rendierweg. Met een belangrijk verschil. Onder begeleiding van verkeersregelaars kunnen fietsers er bij de Colijnweg wel door. Voor overig verkeer loopt de omleiding via de Ketelweg.

Meer informatie over de wegwerkzaamheden staat op de site van de provincie over de Passage Dronten

reacties (2)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert