Recordaantal kinderen door de modder

LELYSTAD • Zo 27 augustus 2017 | 14:15 • Zondag 27 augustus 2017 | 14:15
Lekker vies worden zonder dat je straf krijgt was vandaag het devies bij de KinderMudRun in Lelystad. De vierde editie van het evenement werd opnieuw georganiseerd door de oprichters van het Belevenissenbos in Lelystad.

Volgens de organisatie kwamen de kinderen uit het hele land en zelfs uit België. Dit jaar deden er voor het eerst 4000 kinderen en ouders mee, een record.

De kinderen tussen de zes en zestien jaar konden verschillende afstanden lopen, waaronder de 2,4 en 6 kilometer. Nieuw dit jaar waren twee grote fonteinen van ruim 20 meter hoog en een touwnet midden in het bos, waar de kinderen overheen moesten klauteren.

Mede door het lekkere weer was de sfeer gemoedelijk en vrolijk. Veel deelnemers bleven na de MudRun lekker hangen op het terrein om te zonnen en te zwemmen. Volgens André Rijsdorp van de organisatie was het afgelopen weekend één groot feest en was het een zeer geslaagde editie van de KinderMudRun.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel