Recordaantal kinderen door de modder

LELYSTAD
Lekker vies worden zonder dat je straf krijgt was vandaag het devies bij de KinderMudRun in Lelystad. De vierde editie van het evenement werd opnieuw georganiseerd door de oprichters van het Belevenissenbos in Lelystad.

Volgens de organisatie kwamen de kinderen uit het hele land en zelfs uit België. Dit jaar deden er voor het eerst 4000 kinderen en ouders mee, een record.

De kinderen tussen de zes en zestien jaar konden verschillende afstanden lopen, waaronder de 2,4 en 6 kilometer. Nieuw dit jaar waren twee grote fonteinen van ruim 20 meter hoog en een touwnet midden in het bos, waar de kinderen overheen moesten klauteren.

Mede door het lekkere weer was de sfeer gemoedelijk en vrolijk. Veel deelnemers bleven na de MudRun lekker hangen op het terrein om te zonnen en te zwemmen. Volgens André Rijsdorp van de organisatie was het afgelopen weekend één groot feest en was het een zeer geslaagde editie van de KinderMudRun.

reacties (1)

 • Pk

   

  Hulde aan de organisatie. Aan alles is gedacht en met het mooie weer een fantastisch weekend gehad. Zaterdag als toeschouwer, zondag als deelnemer. Wat mij betreft winnen ze het komend jaar de promotie waard van city marketing. Of gaat deze weer naar een gesubsidieeerde partner?

  reageer
 • VIH

   

  Dat laatste vat ik niet want steeds meer werken gemeente, inwoners en bedrijven samen om allerlei zaken in de stad te organiseren en te realiseren. Ook in dit geval, volgens de website organisatie door Stichting Het Belevenissenbos Lelystad, Kerngezond en Sportbedrijf Lelystad met ondersteuning van sponsoren.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert