Wekelijks een cartoon over Flevolands nieuws

FLEVOLAND
Tekenaar Maarten Wolterink gaat wekelijks een cartoon over Flevolands nieuws maken voor Omroep Flevoland. Wolterink werkt al jaren als cartoonist voor verschillende media waaronder de voormalige krant Almere Vandaag. 

"Ik vind het een mooie uitdaging cartoons te maken voor jullie website en Facebookpagina. Het lijkt mij ook prachtig dat mensen er rechtstreeks op kunnen reageren". Aldus de goedlachse Wolterink. 

Cartoons zijn voor Wolterink meer dan 'gewone' tekeningen. "Ik wil de vinger op de zere plek leggen of mensen laten zien dat er meer kanten aan een verhaal zitten". 

Vanaf zondag 3 september zijn de cartoons van Wolterink te vinden op omroepflevoland.nl ,op Facebook en op Twitter. 

reacties (4)

 • Claartje

   

  Bij elke krant hoort een cartoonist die een pakkend nieuwsbericht met een glimlach weet neer te zetten, het nieuws een beetje op de korrel kan nemen. Goede zaak dus. Veel succes!

  reageer
 • Pieter

   

  Ja we kunnen alles wel zonde van "ons" belastinggeld vinden. Er zijn nou eenmaal mensen die geen gevoel voor humor bezitten. Hun leven moet een ware hel zijn. Ik vind het een prima idee. Veranderen die chagrijnige koppen van de Flevolanders misschien weer eens in een vriendelijker gezicht met een glimlach.

  reageer
 • Emma

   

  Helemaal mee eens. Geld uitgeven aan positieve zaken, aan dingen die een glimlach opleveren, is goed besteed geld.

 • Hein Pietersma

   

  Wie zit daar nu op te wachten. Echt verspilling van belastinggeld.

  reageer
 • Frits blok

   

  Echt zonde van het geld.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert