Havenkomconcert druk bezocht

ALMERE
Enkele duizenden bezoekers hebben zaterdagavond het Havenkomconcert in Almere Haven bijgewoond. Dit gratis openluchtconcert is een jaarlijks terugkerend concert vol met klassieke muziek. 

Het Nederlands Kamerorkest en het Toonkunstkoor Amsterdam brachten stukken van Rossini, Mozart en Gounod ten gehore. De jonge cellist Alexander Warenberg vertolkte stukken van Tsjaikovski. Warenberg is de winnaar van het Nationaal Cello Concours 2016. 

Het Havenkomconcert is onderdeel van het Havenfestival dat dit weekend wordt gehouden in Almere. Zondag staat 'gitaarspektakel aan zee' op het programma. 
 

reacties (6)

 • Almeertje

   

  Heb genoten. Een fantastisch weekend weer. Mooi weer. Alles erop en eraan. Voor jong en oud. Brocante markten koren bierproeverijen alles te proeven van diverse restaurants. Beter kan je het niet krijgen. Verheug mij alweer op volgend jaar. Succes vol was het weer.

  reageer
 • Van Haven

   

  We hadden bezoek van elders, t staat nu al in hun agenda voor volgend jaar! t Was weer zeer geslaagd en veel belangstelling ook van buiten Almere.

 • Martin

   

  Weer een goed initiatief van Yakult, doen ze toch maar eventjes!

  reageer
 • Gerda Zwaag

   

  Zoaks mijn kleindochter van 7 jaar zei "oma het was heel mooi"

  reageer
 • Deetje

   

  Wij vonden het geweldig! We hebben genoten en velen met ons zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt

  reageer
 • Gea

   

  Vond het een geweldig concert niets elitaire,s aan. Volgend jaar weer svp.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Almaarmeerder

   

  Prachtig weer, mooi opgezet en kwalitatief hoogwaardig orkest en solisten. Wat wel jammer is, is dat de muzikale invulling een beetje elitair en onbekend was deze keer. Veel opera aria's. Ik wil niets afdoen aan de kwaliteit, maar misschien volgend jaar weer iets voor een iets breder publiek met wat bekendere nummers.

  reageer
 • Ed

   

  Het is zeer laagdrempelig. Daar past inderdaad een programmering bij met wat meer bekende muziekstukken. En het hoeft heus geen André Rieu toestand te worden. Behoorlijk wat mensen vertrokken ruim voor het einde. Misschien vanwege de muziek, mogelijk ook vanwege de temperatuur.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert