Gewelddadige beroving in Opsporing Verzocht

ALMERE
Het tv-programma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond aandacht besteed aan een gewelddadige beroving op de Kolkgriend in Almere Haven, afgelopen Bevrijdingsdag.

Een 17-jarige jongen werd toen van zijn scooter, zijn bankpas en andere waardevolle spullen beroofd. Twee jongens lieten de scooterrijder met een smoesje stoppen. De Almeerder kreeg daarop een paar stompen.

Hij verloor zijn evenwicht en viel op de grond. De verdachten pakten zijn spullen en gingen er op de scooter vandoor. Ze zijn nog altijd niet gevonden. Een uur later is de bankpas van de jongen gebruikt, de politie heeft hier beelden van.

Vermoedelijk zijn de daders tussen de 18 en 20 jaar oud. Eén van de jongens heeft een blanke huid en de andere een licht getinte. 

reacties (4)

 • Mark

   

  Altijd dezelfde laffe gasten met altijd dezelfde achtergrond. Strenger straffen en ouders met kinderen naar heropvoedings gesticht sturen. Maar zal wel weer taakstrafje worden.

  reageer
 • Emma

   

  U weet wie het zijn, aangezien u hun achtergrond kent? Helaas is een goede opvoeding geen garantie voor goed gedrag van de kinders ( gelukkig komt het later vaak wel weer goed ...)

 • zo zie je maar

   

  Mind your own business en stop zeker niet voor een paar vreemden die staan te wuiven of te gebaren! Als die hulp willen dan bellen ze maar een bekende of de instanties want iedereen heeft een telefoon op zak tegenwoordig.

  reageer
 • Zwaar starfen die niks nutten en kaal plukken dit is wel het na deel van als maar groter worden van de stad komt ook meer tuig jammer.

  reageer
 • Almeertje

   

  Hopelijk word het opgelost Door opsporing verzocht. En zijn er getuigen. Die het hebben gezien evt. Sterkte nog voor de 17 jarige scooter rijder. Wat een tuig die dit op hun geweten hebben.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert