Auto's botsen frontaal op Waterlandseweg

ALMERE
Twee auto's zijn donderdagmiddag op de Waterlandseweg bij Almere frontaal op elkaar gebotst. Dat gebeurde op het pas weer opengestelde, verdubbelde deel van de provinciale weg.

Volgens de politie waren alle inzittenden na de aanrijding aanspreekbaar. Over eventuele verwondingen was nog niets bekend. De auto's raakten zodanig beschadigd dat ze moesten worden weggesleept.

In verband met het ongeval en de opruimwerkzaamheden werd de Waterlandseweg tussen de Vogelweg en de Kemphaanweg een uur lang afgesloten. 
  

 

reacties (4)

 • Michael

   

  Het verbaast me dat dit niet veel vaker is gebeurd. Ik rij er dagelijks en zie geregeld auto's naar de linkerbaan gaan (zonder knipperlicht uiteraard) omdat de chauffeurs denken dat het al een 2x2 baans is... Maar dat laatste duurt nog wel even hoor!

  reageer
 • Stefan

   

  Beste hans, de waterlandseweg is zoals in het bericht staat op dat stuk 2*2 baans. Dat zou betekenen dat 1 van de 2 bestuurders dus aan het spookrijden was.

  reageer
 • Dennis

   

  Dat is hij nog niet. Dat wordt hij pas als alles is opengesteld. reed er gisteren voor het eerst sinds tijden weer over, maar ik mijd hem voorlopig nog wel even.

 • anna

   

  Een dubbele rijbaan en dan toch nog op de verkeerde weghelft belanden? Heeft er toch iemand niet opgelet.g

  reageer
 • Hans49

   

  Het zou goed zijn als er meer controle zou plaatsvinden. Ik rijd er meerdere keren per dag en ben verbaasd (en geirriteerd) over het aantal keren dat er, ondanks het verbod, toch ingehaald wordt...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert