Windesheim start opleiding Sportkunde

ALMERE
Hogeschool Windesheim Flevoland wil vanaf 2018 in Almere starten met de opleiding Sportkunde. Dat bevestigt een woordvoerder.

Het Almeerse college van burgemeester en wethouders is zeer te spreken over de nieuwe opleiding, omdat deze 'uitstekend aansluit bij het sportieve karakter van de stad en de ambities zoals verwoord in de sportnota 2017-2020 Sportief in Beweging'.

In de opleiding Sportkunde staan sportmanagement en -beleid centraal, Studenten leren sportprojecten- en programma's ontwikkelen, organiseren en beheren. En ook het analyseren, schrijven, evalueren en implementeren van sportbeleid voor diverse sportorganisaties, sportbonden en gemeenten.

 

reacties (2)

 • Maria

   

  Tjonge jonge jonge wat zijn we weer negatief.Een dergelijke opleiding sluit juist heel mooi aan bij de jongeren in onze stad en van buiten Almere. Vermoeiend hoor die mensen die alleen maar negatief kunnen reageren op mooie ontwikkelingen in de stad.

  reageer
 • .W.

   

  wat is er fout aan de opleiding geld over de balk ? daar kunnen de studenten veel van leren kunnen in de leer bij burgemeester en wethouders . opgeleid worden in eigen vijver nooit iets mis mee toch . kunnen ze straks weer trots op zijn dan .

 • Wieke

   

  Mee eens. Dit is een mooie opleiding. Sport neemt een belangrijke plaats in de samenleving in. Jammer dat er weer negativiteit is ( laten we er maar vanuit gaan dat de positievelingen lekker aan het sporten of studeren zijn 😉)

 • .W.

   

  nu ook maar de opleiding geld over de balk kunde , kunnen ze bij de raadsleden in de leer , kunnen die studenten leren hoe ze zo snel mogelijk publiek geld over de balk moeten gooien . daar zullen burgemeester en wethouders ook zeer over te spreken zijn .

  reageer
 • HH

   

  Mooie voorgestelde nieuwe opleiding, met als hoofdingredienten cultuur, sport en evenementen, plus een stadspromotiesausje eroverheen. Verder vooral wat algemene kreten leren die het altijd goed doen: inclusieve samenleving, overheidsparticipatie, burgerparticipatie, duurzaamheid, circulaire economie, kenniseconomie, levenslang leren en innovatie. Dat beleid schrijft zichzelf bijna.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert