Echtpaar op vakantie dankzij inzamelingsactie

ALMERE • Ma 11 september 2017 | 13:13 • Maandag 11 september 2017 | 13:13
De 91-jarige Jan Verduijn en zijn 73-jarige vrouw Hanna van Os uit Almere zijn erg blij dat zij eindelijk met vakantie kunnen naar Spanje. De reis is mogelijk geworden dankzij een inzamelingsactie.

Al jaren zijn Verduijn en Van Os niet met vakantie geweest. Dat komt omdat zij de reis niet kunnen betalen. "Naast mijn AOW heb ik een aanvullend pensioen van slechts 34 euro per maand", zegt Verduijn.

Nog één keer samen op vakantie
Gezien de leeftijd wil het echtpaar nog één keer samen met vakantie naar een warm land. Verduijn en Van Os plaatsten een oproep in een lokale krant in de hoop dat hun droom wordt gerealiseerd. Tegen alle verwachtingen in kregen zij veel telefoontjes van mensen die hen wilden helpen. Ook zijn mensen bij hen langs geweest om geld te geven.

Binnen enkele dagen had het paar ruim 1700 euro ingezameld. Daarmee hebben Verduijn en Van Os een reis van een week geboekt naar Mojacar in de buurt van Almeria. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel