B en W bepalen eerste locaties ondergrondse afvalcontainers

DRONTEN
Het college van B en W in Dronten heeft de eerste locaties voor ondergrondse restafvalcontainers vastgesteld. Vanaf oktober moeten inwoners van de gemeente restafval zelf naar een een ondergrondse afvalcontainer in hun wijk brengen. Alleen plastic, papier en gft-afval wordt nog met vuilniswagens opgehaald.

Na een aantal inspraakavonden konden inwoners bezwaren tegen de locaties maken. De plekken waar iedereen zich in kon vinden, zijn nu vastgelegd. De locaties bij hoogbouw zijn in overleg bepaald.

Tegen 62 locaties is bezwaar aangetekend.

reacties (2)

 • Brinkman

   

  Joepie daar word het lekker makkelijk van .nog maar 1 vuilnisbak meer in de keuken . Elke dag als ik dan de hond uitlaat even een zakje in de buurt container gooien nooit geen last meer van een stinkende container. Geen sta in de weg meer in de tuin. Ik ben er erg blij mee !

  reageer
 • Latitia

   

  Elke dag een zak met gebruikte kattenbakvulling naar de ondergrondse containers brengen wordt geen pretje. Van mij mag de restafval containers blijven.

 • Drontens

   

  Het is nu midden september. De ondergrondse containers moeten nog geplaatst worden en er is nog geen pasje bij de huishoudens. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat oktober niet gaat lukken! Dus gemeente, communicatie naar de burger is wel op zijn plaats!

  reageer
 • Groenlinks pfffff

   

  Pasjes ? het is gewoon vrij storten . Dus moet je van je afval af doe het in Dronten !!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert