Vakbeurs Potato Europe gaat donderdag wel door

EMMELOORD
De aardappelvakbeurs Potato Europe in Emmeloord gaat donderdag door. Dat meldt de organisatie. Woensdag werd het internationale evenement vanwege het slechte weer afgelast. Dat gebeurde na overleg met burgemeester Aucke van der Werff van Noordoostpolder.

Parkeerterrein verplaatst
Voor de donderdag is wel een aantal aanpassingen van kracht. Zo moeten bezoekers en standhouders parkeren langs het Friese Pad, dat ten westen van Emmeloord naast de A6 loopt. 
Vanaf daar rijden volgens de organisatie pendelbussen om iedereen naar het evenemententerrein aan de Urkerweg te brengen. Het oorspronkelijke parkeerterrein op de akker naast de beurs is volgens de organisatie door de regen te nat geworden.

Kaarten van woensdag ook donderdag geldig
Wie kaarten voor de woensdag had, kan daarmee volgens de organisatie ook donderdag naar binnen. Om het verwachte grotere aantal bezoekers op donderdag te kunnen herbergen, zijn de openingstijden verruimd. De beurs is donderdag toegankelijk van 8 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds. 

Volgens de organisatie is het natte terrein met rijplaten en houtsnippers goed toegankelijk gemaakt. Wel is het verstandig om laarzen aan te trekken, aldus een woordvoerder. Woensdag kwam de organisatie vanwege de afgelasting met een alternatief programma voor bezoekers. Zij konden onder meer aardappelbedrijven in de omgeving bekijken.
 

reacties (2)

  • We hebben een mooi evenementen terrein en gebruiken dat niet. Is droger en betere parkeer mogelijkheden etc. Waarom daar niet gehouden?

    reageer
  • Adv

     

    Volgend jaar maar in de urker visafslag houden. Ruimte en parkeerruimte genoeg. En droog

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert