Ontsnapte gevangene gepakt na poging woninginbraak

LELYSTAD
Een man van 20 die eerder dit jaar uit de gevangenis van Lelystad is ontsnapt, is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden in het Brabantse Drunen. Hij zou daar hebben geprobeerd in te breken.

Een inwoner uit Drunen zag twee mannen aan haar voordeur rommelen. Ze deed het licht aan en daarop ging het duo, afkomstig uit Den Haag, er vandoor. De vrouw belde de politie en die zag hen kort daarop rijden. Op het moment dat de agenten een stopteken gaven, sprong de ontsnapte gevangene uit de auto en ging er vandoor. Na een sprint werd hij alsnog in de kraag gevat.

De politie kan niet zeggen waarvoor de man in Lelystad vastzat. Wel dat ze beiden al meerdere keren zijn aangehouden voor diefstal en inbraak. 

reacties (9)

 • Lexxie

   

  Hou toch op met je d66 praat ga eens kijken bij de oudjes in verpleeghuizen en vergelijk, ik ben bekend bij beide instanties dus weet waar ik over praat

  reageer
 • Marijke

   

  Ga er is een weekje zitten. Merk je snel genoeg dat het geen 5 sterren hotel is.

  reageer
 • Rob

   

  Deze meneer is niet terug gekomen vanuit zijn verloof. Dit heeft dus niks met een ontsnapping te maken. Dus omroep Flevoland jullie zitten er volkomen naast

  reageer
 • Koos

   

  Enige uitleg nodig over mijn reactie? Onze regering heeft bepaald dat ged die voldoen aan bepaalde voorwaarden op verlof mogen. Door mijn verleden met DJI weet ik dat er wekelijks veel ged op verlof gaan en waar ook een x percentage zich niet meer meld bij de inrichting. Dit noemen ze officieel een ontsnapping. Vandaar de vraag. Ik kan me niet herinneren dat er een uitbraak is geweest. Zoals aangegeven zijn dit soort ontsnappingen eerder regel dan uitzondering.maar ja in Nederland heb je al ged het recht om te ontsnappen. Maar ben blij dat er toch weer een cel is opgevuld . Niet best als je maandag Nieuwsuur hebt gezien.

  reageer
 • JBird

   

  Fake News. Er is niemand dit jaar vanuit Lelystad onsnapt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lexxie

   

  Zal zich wel bewust op hebben laten pakken hij miste zijn 5 sterren behandeling . Iemand nog een kopje thee ?

  reageer
 • Fleef

   

  Pfffffffffffffff..................

  reageer
 • Koos

   

  Raar verhaal. Ontsnapt in de zin van ontsnappen of is hij nooit retour gekomen na verlof ?? Kon me niet herinneren zo'n spectaculair verhaal te hebben gelezen. Maar het is wel een wereld van verschil tussen die twee.

  reageer
 • Terry

   

  En niet meer loslaten.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert