Waterlandseweg bij A6 komende week 's avonds dicht

ALMERE
De Waterlandseweg (N305) bij Almere is komende week 's nachts afgesloten ter hoogte van het viaduct van de A6. Tijdens de afsluiting worden voorbereidingen getroffen voor de verbreding van het viaduct.

De weg gaat maandagavond voor het eerst dicht. De afsluiting duurt telkens vanaf 20:00 uur 's avonds tot 6 uur 's ochtends. Verkeer tussen Almere Stad en de Kemphaan wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de A6. Volgens Rijkswaterstaat levert dit een extra reistijd van zo'n 7 minuten op.

Het viaduct bij de Waterlandseweg moet worden verbreed omdat de snelweg bij Almere over een lengte van 13 kilometer meer rijstroken krijgt.

reacties (2)

 • kees d.

   

  Nog meer wegverbreding ten behoeve van Almere? Belachelijk. Laat men eerst maar eens behoorlijk aan verkeershandhaving gaan doen. Bredere wegen leiden alleen maar naar meer asociaal rijgedrag. Hoe breder de wegen hoe harder men denkt te kunnen rijden.

  reageer
 • Lucas

   

  De waterlandseweg behoort toe aam rws/provincie dus gemeente Almere niet.

 • Koossie

   

  Wordt de onderdoorgang ook verbreed? Dat zou ik ook wel fijn vinden. Graag zonder die rare bochten aan de kant van de Stad.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert