Recordaantal bezoekers LelySTART

LELYSTAD
Het culturele weekend LelySTART in Lelystad is afgelopen zaterdag door een recordaantal mensen bezocht. Dat meldt de organisatie. 

Volgens LelySTART was het grote aantal bezoekers te danken aan concerten van onder meer Waylon en Ronnie Flex. Kort na 21.30 uur werd het festivalterrein afgesloten omdat het te druk werd. Teleurgestelde mensen moeten de concerten bekijken vanuit een parkeergarage. 

Het programma in het Agora Theater was op zondag geheel uitverkocht. In totaal bezochten 22.500 mensen het culturele weekend. 

 

reacties (7)

 • Jan

   

  Ik vindbhet maar niets, ik wil alleen maar Frans Duits en Hazes. Wanneer houwen ze eens rekening met de Lelystedeling? Die willen gewoon smartlappen.

  reageer
 • Zo jammer

   

  Wat echt heel erg jammer was, was zaterdagavond in het agora bij de comedy train. Het programma was al weken van te voren "uitverkocht". Maar op de avond zelf waren er nog zo ontzettend veel stoelen leeg, zo jammer voor het theater de artiesten en de mensen die wel graag hadden willen komen. Nl op zijn kleinst het is gratis dus we slaan veel kaarten in en oja als we toch niet gaan pfff we gaan ze niet annuleren hoor...zo jammer..gelukkig hebben wij een top avond gehad bij de comedy train bedankt

  reageer
 • iac

   

  wij waren er vanaf Bolivar (half pleintje vol) tot Waylon, heel plein vol, dan plaats gemaakt voor het jonge grut, en er waren nog meer mensen die toen weggingen. Als het op een grotere lokatie komt moeten het dan allemaal bekende groepen zijn, anders is het ook zielig om voor een half pleintje te spelen...

  reageer
 • Dirk

   

  Dit moeten ze gewoon weer op het agoraplein houden of stadhuisplein. En ook eens nadenken over welke artiest er op het laatst optreed het zijn meestal de verkeerde keuzes want het draait alltijd uit op rottigheid deze zaterdag ook weer jammer dat de gezellige sfeer weer word verpest

  reageer
 • Lelystedeling

   

  De artiesten die kwamen zijn totaal niet mijn ding dus ben niet geweest. Maar vind het voor de mensen die wel gaan zo jammer dat ze tot hun enkels in de modder staan.. is het evenemententerrein niet veel geschikter? Dit zou voor de bezoekers veel prettiger zijn lijkt me! En jammer dat zo laat pas werd gecommuniceerd dat het terrein dicht ging, veel mensen werden hierdoor teleurgesteld.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ondergrond

   

  Het mooiste zou zijn als je net als bij Jordaan in de Polder een stenen ondergrond hebt. Ik zou zeggen verplaats de locatie naar die plek. Dit was niet overzichtelijk!!!!

  reageer
 • Flevolander

   

  Lelystad heeft met Lelystart dit jaar weer een leuk cultureel weekend neergezet. Top!! Zelf heb ik ruim een half uur in de rij gestaan om daarna te horen dat het terrein afgesloten was. Volgend jaar rekening gehouden met meer bezoekers en de communicatie met betrekking tot het eventueel afsluiten van het terrein eerder op gang brengen is mijn tip voor de gemeente.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert