Ghislaine Wallerlei is 'Gouden Buur'

ALMERE
Ghislaine Wallerlei uit de Almeerse Danswijk is de beste buur van heel Flevoland. De vrouw won de verkiezing van Buurtapp Nextdoor die is georganiseerd in de aanloop naar Burendag op 23 september.

Wallerlei werd genomineerd door buurvrouw Brenda Welling. Volgens Welling staat Ghislaine altijd voor iedereen klaar. "Zelfs midden in de nacht kun je op haar rekenen." Ghislaine vangt kinderen op, organiseert buurtfeesten en probeert een plek voor hangjongeren uit de buurt te regelen.

Voor de jury van Buurtapp Nextdoor sprong het verhaal van Wallerlei er vooral uit omdat het in de Danswijk niet altijd even gemakkelijk is om dingen voor elkaar te krijgen. Ze moet erg veel moeite doen om mensen erbij te betrekken en blijft het initiatief nemen om nieuwe activiteiten te organiseren.

Ghislaine Wallerlei wint een tegeltje en een cadeaubon die ze woensdag feestelijk krijgt overhandigd door haar buurvrouw Brenda Welling.

reacties (1)

  • Willemsen

     

    Dat ze een heel goede buur is zou ik me wel kunnen voorstellen. Doch de beste buur van heel Flevoland is toch wel wat overdreven. Ik vermoed zo dat zij dat direct zal beamen.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert