Dood Cassandra van Schaijk in nieuw tv-programma

ALMERE
De nooit opgehelderde dood van de 17-jarige Cassandra van Schaijk uit Almere is onderdeel van het nieuwe televisieprogramma Cold Case: Dader Gezocht van SBS6.

Cassandra verdween in de nacht van 23 op 24 maart 2007 en werd drie weken later dood teruggevonden bij de Noorderplassen in Almere. Na langdurig onderzoek is nog steeds niet duidelijk wat er met haar is gebeurd. Eerdere pogingen om helderheid te verschaffen in de zaak hebben niets opgeleverd. Dit is aanleiding voor de politie om nu samen met SBS te zoeken naar de waarheid.

In het tv-programma wordt wekelijks een oude zaak onder de aandacht gebracht. Zo worden zes cold cases opnieuw belicht, in de hoop dat mensen alsnog met ontbrekende informatie komen. Het programma wordt gepresenteerd door politie-woordvoerder Bernhard Jens en journalist Sandra Schuurhof. De eerste uitzending is 1 oktober.

reacties (1)

  • Almeertje

     

    Ik hoop echt dat dit opgelost wordt. Zeker voor de familie. En dat de eventuele daders gepakt worden. Mensen die wat weten of gezien hebben. Laat van u horen. Ik vond casandra een fijne meid. Werkte bij de plus. Altijd aardig en attent. Veel sterkte.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert