'Dit is Flevoland' in teken van luchthaven

LELYSTAD
De televisie-uitzending van Dit is Flevoland stond donderdagavond volledig in het teken van Lelystad Airport. 

Presentator Aernout Pleket en verslaggever Richard Schuurman belichtten meerdere facetten rondom de uitbreiding van de luchthaven, zoals de laatste vliegroutes, mogelijke geluidsoverlast, de komst van verkeersleiding en luchtvaartmaatschappijen, de verwachte werkgelegenheid en de mening van de politiek. 

De speciale uitzending is uitgezonden om 17:00 uur en wordt sindsdien elk half uur herhaald. Dit is Flevoland is ook terug te zien op de website en de app. 

Ook in de radio-uitzending werd uitgebreid aandacht besteed aan de luchthaven.

reacties (5)

 • hans

   

  Ook in de. FLEVOPOST weer een opvallende reacie van de media. Op vakantie heel hard roepen dat de herrie wel meevalt! Dan moet je echt nog een keer op vakantie!

  reageer
 • Hans de Boer, Lelystad

   

  Keurige berichtgeving over de uitbreiding van Lelystad AirPort.432294

  reageer
 • Gerben

   

  OF verkoopt ziel en zaligheid aan de landelijke politiek. Driewerf schande.

  reageer
 • hans

   

  Wat een matige uitzending. Het schetst een incompleet beeld van de gevolgen van de uitbreiding van het vliegveld. Tja,nu blijkt dat de economische voordelen voor Flevoland ook gering zullen zijn. Deze kunnen samen met de ''extra beloofde banen'' ook de prullenbak in. Nu blijft er bijna niets van de voordelen over...

  reageer
 • Volger

   

  Lelystadse economie slechts beperkt voordeel met het vliegveld. Oei, daar heb ik andere dingen altijd van gehoord!! Toch gefopt??

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert