Organisatie Mud Masters: "Het was een waanzinnig weekend"

BIDDINGHUIZEN
De organisatie van de Mud Masters Obstacle Run kijkt terug op een geslaagd evenement. Vijftienduizend deelnemers kwamen in actie op het modderparcours in Biddinghuizen. Zij trotseerden verschillende hindernissen, gebaseerd op echte militaire stormbanen. Organisator André Skwortsow spreekt over een 'waanzinnig weekend'.

"Zoveel energie van de deelnemers. Een topsfeer. Wij zetten een zo gaaf mogelijk parcours neer, maar de deelnemers maken het feestje compleet. We hebben heel veel goede reacties gekregen en het zonnetje hielp ook mee."

Het evenement werd voor de vijfde keer in Biddinghuizen gehouden. Op het terrein traden verschillende dj's op en waren er nieuwe obstakels, zoals een zwembad vol ijsblokjes. 

Alles is terug te kijken
Omroep Flevoland heeft het Mud Masters-spektakel het afgelopen weekend uitgebreid gevolgd. 
Van iedere start zijn er losse items op YouTube geplaatst zodat de deelnemers zichzelf kunnen terug zien. Ook de complete uitzending is daar terug te vinden.

reacties (2)

 • Beernd

   

  Het was pittig leuk, als et mud dan mud et

  reageer
 • Drontens

   

  Genoten hebben we!! Thuis voor de buis via OF kijken naar het modder spektakel te Biddinghuizen. Volgend jaar weer? Heel veel mensen doen je daar een plezier mee.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert