Organisatie Mud Masters: "Het was een waanzinnig weekend"

BIDDINGHUIZEN • Zo 24 september 2017 | 17:21 • Zondag 24 september 2017 | 17:21
De organisatie van de Mud Masters Obstacle Run kijkt terug op een geslaagd evenement. Vijftienduizend deelnemers kwamen in actie op het modderparcours in Biddinghuizen. Zij trotseerden verschillende hindernissen, gebaseerd op echte militaire stormbanen. Organisator André Skwortsow spreekt over een 'waanzinnig weekend'.

"Zoveel energie van de deelnemers. Een topsfeer. Wij zetten een zo gaaf mogelijk parcours neer, maar de deelnemers maken het feestje compleet. We hebben heel veel goede reacties gekregen en het zonnetje hielp ook mee."

Het evenement werd voor de vijfde keer in Biddinghuizen gehouden. Op het terrein traden verschillende dj's op en waren er nieuwe obstakels, zoals een zwembad vol ijsblokjes. 

Alles is terug te kijken
Omroep Flevoland heeft het Mud Masters-spektakel het afgelopen weekend uitgebreid gevolgd. 
Van iedere start zijn er losse items op YouTube geplaatst zodat de deelnemers zichzelf kunnen terug zien. Ook de complete uitzending is daar terug te vinden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel