Alle gedupeerde bellers Snapking krijgen geld terug

ALMERE
Alle bellers die zijn gedupeerd door de Almeerse vlogger Snapking krijgen hun geld terug. Dat heeft toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM) bekendgemaakt. De gedupeerden hoeven daarvoor niets te doen. Het geld staat binnen twee maanden automatisch bijgeschreven bij hun belbundel.

De vlogger lanceerde begin maart een eigen 0909-nummer. Hij nodigde zijn volgers uit hem te bellen. Hij beloofde iedere honderdste beller persoonlijk te woord te staan, maar Snapking liet vrijwel alle bellers lang in de wacht staan. Daardoor zouden bellers voor 13.000 euro zijn benadeeld. De ACM haalde het nummer in juli uit de lucht.

KPN en T-mobile besloten eerder al dat hun klanten hun geld terugkrijgen. Het is nog onduidelijk of de schade op SnapKing wordt verhaald.

reacties (3)

 • Karel

   

  Als alles is terug betaald dan King aanpakken. Hoe heet dat programma ? Oplichting of zo. Zo'n kwast moet maar een poos zwerfvuil oprapen in de stad.

  reageer
 • Jos '56

   

  "Het is nog onduidelijk of de schade op SnapKing wordt verhaald" Lijkt mij handig dat het verhaald wordt, anders zou hij er mooi mee wegkomen.

  reageer
 • Karel

   

  King de oplichter

  reageer
 • kees d.

   

  Mee eens!!! Vloggen is een vrijetijdsinvulling voor werkloos werkschuw tuig dat met niets doen snel rijk wilt worden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert