Jan Gras gaat meer programmeren

LELYSTAD • Di 26 september 2017 | 10:18 • Dinsdag 26 september 2017 | 10:18
Jan Gras legt zijn functie als artistiek directeur van het Agora Theater in Lelystad neer. Hij gaat zich als programmeur uitsluitend richten op het programmeren voor de Agora, 't Voorhuys in Emmeloord en de Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) in Almere.

Gras werd eind 2008 directeur van de Agora. Vorig jaar werd hij programmeur voor 't Voorhuys en sinds enkele maanden is hij assistent-programmeur bij KAF. Het Almeerse theater heeft Gras gevraagd of hij vaker beschikbaar is. 

Deze gecombineerde functie voor drie theaters laat zich moeilijk verenigen met de functie van artistiek directeur in de Agora, zo vinden directie en bestuur van het Lelystadse theater. Daarom draagt Jan Gras zijn directietaken over aan Richard Wijnveldt. Die is vorig jaar als zakelijk directeur aangesteld. Wijnveldt krijgt hiermee de functie van algemeen directeur, waarmee de leiding van Agora weer in handen is van één persoon.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel