Netl wil groepsaccommodaties bouwen

KRAGGENBURG
Natuurbelevingscentrum Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg wil groepsaccommodaties bouwen. Er moeten twee kleine en twee grote huizen komen met in totaal tachtig slaapplaatsen. Ze zijn bedoeld voor families en de zakelijke markt.

Netl hoopt dat de groepsaccommodaties in mei open kunnen gaan. Dat hangt af van het weer en of er bezwaren zijn tegen het plan. De vergunning ligt nu nog ter inzage op het gemeentehuis. 

De kamers krijgen eigen sanitair en zijn wat luxer dan groepsaccommodaties voor scholieren of studenten. Ze zijn vooral bedoeld voor het bedrijfsleven, familiedagen en om bijvoorbeeld gasten van een bruiloft te herbergen.

reacties (4)

 • Renate de v

   

  Fantastisch! Zal vast goed passen in het mooie park.

  reageer
 • Qball

   

  En wat zal een verblijf moeten kosten ....wij zijn hier met zn 3en en werk en allebei maar gaan vanwege de prijzen daar nooit heen ...dat is het niet waard

  reageer
 • Edwin

   

  Jaja, familiedagen... Zo krijg je wel een vergunning natuurlijk. Dit gelooft toch niemand, Crebas. Maar wel fijn voor de boeren. Hebben we toch weer wat huisvesting voor de Polen.

  reageer
 • Snuitje

   

  Zal wel niet doorgaan, gemeenten hebben liever asiezoekerscentrums dan particuliere intiativen... Hier valt voor de ambtenaren geen eer te behalen!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert