Biologische webwinkel gaat in heel Nederland leveren

BIDDINGHUIZEN
De biologische webwinkel Hofweb in Biddinghuizen gaat in heel Nederland leveren. Tot voor kort konden producten alleen in Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Noord-Brabant worden besteld.

Volgens Peter van IJzendoorn van Hofweb is er steeds meer vraag naar boerenproducten van consumenten buiten die provincies. Het bedrijf is daarom een samenwerking aangegaan met PostNL. 

Aanzienlijk duurder
De producten van Hofweb zijn vaak 50 tot 100 procent duurder dan in de supermarkten. Toch kiest de klant volgens Van IJzerdoorn graag 'een vers product waarvan de herkomst bekend is'.

Het bedrijf bestaat 13 jaar en groeide in die tijd van 2 naar 35 medewerkers. De jaarlijkse omzet loopt inmiddels in de miljoenen. Alle producten van de boeren gaan via het centrale magazijn in Biddinghuizen naar de klant.

reacties (3)

 • Barbara

   

  @ nu ik even...Over slikken gesproken, je eet tenminste iets van waarde dat kracht geeft! Je kunt kauwen, heb minder nodig, en proeft wat je eet. Leg voor de grap 2 kroppen sla naast elkaar, eentje uit de bio-tuin, de ander uit de super. De eerste bevat smaakvolle voedingsstoffen waar een gezond lichaam niet buiten kan. De tweede is te vergelijken met een plofkip van nul voedingswaarde.

  reageer
 • Dave

   

  Volgens mijn bedoelde nu ik even het positief, en dan zeik jij het weer af.

 • Steven Stedenwijk

   

  Bio Groente per post bestellen. De wereld op zijn kop. Het is al eerder gesignaleerd dat al dat bezorgverkeer uitermate slecht is voor de omgeving. Dit is wel het ultimo maximum

  reageer
 • nu ik even

   

  Echt fantastisch! Goed en verantwoord ondernemen! Natuurlijk is het duurder, en dat is slikken, maar het is wel de echte (eerlijke) prijs voor de producten waarbij de de aarde niet vergiftigt of uitput! Succes!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert