Auto botst hard tegen muur Hospitaalgarage

ALMERE
Een auto is met hoge snelheid tegen de muur van Hospitaalgarage in Almere Stad gereden. Het is onbekend of iemand gewond is geraakt. Door de botsing is de muur flink beschadigd. Naast een gat zitten er ook scheuren in tot aan het plafond.

Achter de getroffen muur ligt Ekoplaza. Volgens omstanders is er behoorlijke schade in de winkel. Er zouden verschillende stellages zijn omgevallen. 

De politie zegt dat de brandweer de schade aan de muur bekeken heeft. Volgens de gemeente Almere is de constructie van de parkeergarage nog intact en is er geen instortingsgevaar. 

reacties (4)

 • Ray

   

  Er wordt veel te hard gereden in de hospital garage, in combinatie met een gladde vloer is het een kwestie van tijd voor dat de eerste gewonden of erger doden vallen. Dit probleem al meerdere keren aangekaart bij de gemeente en parkeerbeheer. Maar tot op heden geen actie, wachten tot het kalf verdronken is.

  reageer
 • Antje Ha

   

  De bestuurster heeft uit de lengte komende gewoon rechtdoor gereden. Dan reed zij wel een stuk harder dan toegestaan en verstandig was. En wat zou volgens u de actie zijn? Snelheidscontrole in een garage? Of een controleur ter plekke? Het parkeren wordt dan vier keer zo duur.

 • Poe

   

  Ja want het is de schuld van de gemeente en parkeerbeheer dat mensen zich niet aan de regels houden. Niet zeuren als ze straks staan te laseren in de parkeergarage.

 • De ingenieur

   

  Hoezo hard? Je mag er maar 5km/h. Het is geen dragende muur dus het gebouw is veilig. Wellicht dat het aangedane stuk muur even gesloopt moet worden en dan even wat platen er tegenaan.

  reageer
 • kees d.

   

  Alweer een domme opmerking zonder de zaak zelf in ogenschouw te hebben genomen. U wordt uiterst vervelen met uw opmerkingen die totaal nergens opslaan.

 • Kees

   

  Jij rijdt ook heel braaf 5km/h tuurlijk.

 • Michael

   

  Haaks op de rijrichting, hoe krijg je dat nu weer voor elkaar?

  reageer
 • Kuwait

   

  Er zijn gewonden en geen contructieve schade. Dus alleen wat schade aan muur en interieur

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert