Cold Case Van Schaijk op SBS6

ALMERE
De aflevering van het televisieprogramma Cold Case: Dader Gezocht van SBS6 over Cassandra van Schaijk uit Almere wordt zondagavond om 21.30 uur uitgezonden. 

Cassandra verdween in de nacht van 23 op 24 maart 2007 en werd drie weken later dood teruggevonden bij de Noorderplassen in Almere. Na langdurig onderzoek is nog steeds niet duidelijk wat er met haar is gebeurd. Eerdere pogingen om helderheid te verschaffen in de zaak hebben niets opgeleverd. Dit is aanleiding voor de politie om nu samen met SBS te zoeken naar de waarheid.

In het tv-programma wordt wekelijks een oude zaak onder de aandacht gebracht. Zo worden zes cold cases opnieuw belicht, in de hoop dat mensen alsnog met ontbrekende informatie komen. Het programma wordt gepresenteerd door politie-woordvoerder Bernhard Jens en journalist Sandra Schuurhof. 

reacties (1)

  • Almeertje

     

    Ik hoop dat het zo opgelost word voor de familie. En het Cold caseteam. Ik vond casandra altijd een heel fijn persoon. Toen ze bij de Plus in Almere Buiten werkte. Heel spontaan. En vrolijk. Heel veel sterkte.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert