Foutje: Kinderen krijgen enquête over koopzondag

ZEEWOLDE • Zo 1 oktober 2017 | 13:42 • Zondag 1 oktober 2017 | 13:42
De gemeente Zeewolde heeft per ongeluk een enquête over de winkelopenstelling op zondag naar honderden kinderen gestuurd. In de brief staat dat de gemeenteraad graag wil weten hoe inwoners en ondernemers denken over ruimere openingstijden op zondag.

Facebook
Op verschillende Facebookpagina's schrijven ouders dat hun kind geselecteerd is om mee te doen aan de enquête. ''Mijn dochter van 7 kreeg hem ook.'' De jongste deelnemer blijkt niet eens 1 jaar oud te zijn. ''Ons zoontje van 10 maanden kreeg ook die brief,'' aldus een moeder. 

De gemeente schrijft in de brief dat tweeduizend inwoners van het dorp een enquête hebben gekregen. Het zou moeten gaan om mensen van 18 jaar en ouder die minimaal een jaar in Zeewolde wonen. 

Schriftelijke vragen
Zeewolde Liberaal heeft vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders naar aanleiding van de fout verstuurde enquête over de koopzondag. De partij wil onder meer weten hoeveel mensen onder de 18 jaar zijn uitgenodigd voor het onderzoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel