Foutje: Kinderen krijgen enquête over koopzondag

ZEEWOLDE
De gemeente Zeewolde heeft per ongeluk een enquête over de winkelopenstelling op zondag naar honderden kinderen gestuurd. In de brief staat dat de gemeenteraad graag wil weten hoe inwoners en ondernemers denken over ruimere openingstijden op zondag.

Facebook
Op verschillende Facebookpagina's schrijven ouders dat hun kind geselecteerd is om mee te doen aan de enquête. ''Mijn dochter van 7 kreeg hem ook.'' De jongste deelnemer blijkt niet eens 1 jaar oud te zijn. ''Ons zoontje van 10 maanden kreeg ook die brief,'' aldus een moeder. 

De gemeente schrijft in de brief dat tweeduizend inwoners van het dorp een enquête hebben gekregen. Het zou moeten gaan om mensen van 18 jaar en ouder die minimaal een jaar in Zeewolde wonen. 

Schriftelijke vragen
Zeewolde Liberaal heeft vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders naar aanleiding van de fout verstuurde enquête over de koopzondag. De partij wil onder meer weten hoeveel mensen onder de 18 jaar zijn uitgenodigd voor het onderzoek.

reacties (6)

 • Gerretsen

   

  Kinderen zijn ook klanten..........

  reageer
 • Marokri

   

  Helemaal mee eens! Echt belachelijk. Kost 30.000 euro dat onderzoek. En dan ook nog eens extra kosten voor deze fout en dan nog maar niet te spreken over de extra bomen. Gemeente t wordr tijd om hier eens kritisch naar te kijken.

 • Patrick

   

  En dit is nieuws? Iemand die per ongeluk een fout maakt met het selecteren van de juiste leeftijd. Slordig maar waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Maar het is komkommertijd blijkbaar?

  reageer
 • Henk

   

  Ach, gewoon een foutje. Kan de beste overkomen...

  reageer
 • Anne

   

  Kun je nagaan wat een minachting gemeente Zeewolde heeft voor zijn inwoners 2000 mensen benaderen en dan zijn het merendeel kinderen,als je in de burgermaatschappij z'n fout maakt vlieg je er uit,ze willen onze mening helemaal niet horen de supermarkt(winkels)blijven gewoon dicht

  reageer
 • Henk

   

  Wat een flauwekul. Je wordt hierom echt niet eruit gegooid, hooguit moet je even op het matje komen.

 • Koos Jacobs

   

  Zeewolde is drukker met zich zelf op te heffen dan voor haar burgers te zorgen en goed beleid uit te voeren.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jacob

   

  Pijnlijk gepruts natuurlijk. En nauwelijks als enquête nog relevant aangezien er steeds minder winkels zijn en de vraagstelling alleen maar die winkels betreft waar de inwoner haar boodschappen kan doen en dan alleen nog maar de supermarkten. Zeewolde is geen dorp om te winkelen, maar alleen om je boodschappen te doen. Bovendien wat en wanneer gaat de gemeenteraad iets doen met de verkregen gegevens en op basis van welke critetia hadden de 2000 inwoners geselecteerd moeten worden als zijnde representatief?

  reageer
 • Gekke Henkie

   

  Zeewolde en zijn bestuur is om te janken! Stelletje arrogante prutsers! Laptop gejat ALLE gegevens letterlijk op straat (hoor je niets meer over) en nu worden kinderen aangeschreven om de laatste overgebleven winkels te beoordelen Om met Leefbaar Zeewolde te spreken: Gebeurt ook in Zeewolde! :((

 • Rick.

   

  Zullen wel geselecteerd worden op Leefbaar Zeewolde stemmers of leden. Die milieu club bepaald namelijk alles in het dorp. Allemaal eigen belang.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert