Gajes geeft gratis voorstelling op Esplanade

ALMERE
Een bouwproject dat volledig uit de hand loopt. Daarover gaat "Agora Phobia", een voorstelling die komende zaterdag gratis te zien is op de Esplanade in Almere Centrum. Het stuk wordt gespeeld door Theater Gajes. Volgens een woordvoerder van Gajes gaat het om een voorstelling met onder meer steltlopers en grote rijdende objecten. 

De voorstelling wordt midden tussen het publiek gespeeld. Volgens Gajes zullen toeschouwers dan ook af en toe een stapje opzij moeten doen. De uitvoering wordt begeleid door een eigen, driekoppig orkest. Een aantal Almeerders zal in de voorstelling een gastrol spelen. Zij worden 's middags geïnstrueerd.

Gajes speelt veel in Duitsland en Polen. Het gezelschap is nu uitgenodigd door City Marketing Almere om de stad meer op de kaart te zetten. De voorstelling start zaterdag om 20:00 uur.

reacties (5)

 • koos framboos

   

  een feestje voor de medewerkers van acm en de winkeliersvereniging. en dan door u en mij betaald.

  reageer
 • Mirjam

   

  Hoeveel decibellen is toegestaan? Lijkt me het zoveelste lawaaipapegaai voor bewoners in de omgeving. En nu gaat de gemeente zelfs in het najaar verder.

  reageer
 • Pander

   

  Wat een geldverspilling. En niemand begrijpt zilk kunstzinnig toneel.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dit gajus treedt dus niet gratis op. Wordt betaald door City marketing, oftewel van uw en mijn geld via de gemeente belastingen.

  reageer
 • sjenkie

   

  ik wens alle 30 bezoekers veel plezier. dat wordt helemaal niks natuurlijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert