Nieuw jeugdboek over WitchWorld op komst

ALMERE
Vooruitlopend op de opening van themapark WitchWorld rond het kasteel in Almere heeft initiatiefnemer Ton Theunis een nieuw fantasyboek voor jongeren geschreven.

'De Verrader van Elmhudde' wordt deel 2 in de serie WitchWorld-legenden. In het boek moet jonkvrouwe Elaine alles op alles zetten om haar vader en haar vrienden te redden uit de handen van een meedogenloze vrouw. Het boek verschijnt 19 oktober. 

Witchworld-directeur Ton Theunis schreef al eerder diverse thrillers, zowel fictie als non-fictie. De boeken rond de WitchWorld-legenden worden uitgebracht door uitgeverij De Kring.

WitchWorld is een toekomstig themapark langs de A6 bij Almere dat over enkele jaren de deuren moet gaan openen.

reacties (6)

 • Omniworld, Kasteel, Icedome, Floriade, Witch world etc.

   

  Omniworld, Kasteel, Icedome, Floriade, witch world, Retailmarkt Poort, Rijdend Podium, Museum Casla......

  reageer
 • peter van den bemt

   

  In 1 ding is de gemeente wel goed. Zorgen voor de continuïteit van..... debacles. Na(ast) de Floriade wordt dit het volgende. Bah, wat ben ik toch weer negatief. Misschien omdat ik inmiddels 36 jaar bestuurlijk Almere onderga?

  reageer
 • Loper

   

  ...en al die 36 ben je gewoon in Almere blijven wonen terwijl je het zo slecht vindt ? Waarom?

 • Hannes

   

  @ Kooslo, Idereen weet zolangzamerhand wel dat er voor het debacle Floriade/woonwijk project; aangeslotenen zijn die mee profiteren "zolang het nog duurt" waar onnodig belastingkapitaal in wordt gepompt!!

  reageer
 • Koosio

   

  Iedereen weet inmiddels dat Witchworld er nooit zal komen maar de directeur wil dit zo lang mogelijk rekken zodat hij elke maand nog steeds zijn geld krijgt vanuit een aantal edba subsidie potjes. Leuke stageplek maar verder een grote lege luchtbel. Erg raar dat de omroep dat niet eens uitzoekt.

  reageer
 • Faerie

   

  Ik ben benieuwd naar dit vervolg, de eerste was leuk.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hannes

   

  Mag men hieruit concluderen; na alle droomscenario's en "gehannes" wat de Floriade/woonwijk betreft; het aanleggen en afbouwen van het zolang verwachte Kasteelpark geen droomscenario is!!

  reageer
 • Ton Theunis

   

  Dat mag u aannemen. We werken daaraan, moeten dat met vrijwilligers doen en zonder gemeenschapsgeld. Dat maakt de opgave nog een stuk ingewikkelder dan voor anderen, die er desondanks vaak net zo lang over blijken te doen. Onze plannen en stand van zaken zijn overigens voor iedereen inzichtelijk wanneer men de moeite neemt om te komen kijken op onze creatielocatie.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert