Eenzame auto op oude P+R in Poort

ALMERE • Do 5 oktober 2017 | 15:37 • Donderdag 5 oktober 2017 | 15:37
De gemeente Almere zit in de maag met een auto die op een opgedoekt parkeerterrein bij station Almere Poort is achtergebleven. Het asfalt van het parkeerterrein is al grotendeels weggehaald. Speciaal voor de zwarte Citroen C4 heeft de aannemer nog een stukje wegdek moeten laten liggen. 

Het oude parkeerterrein in Poort moet plaatsmaken voor nieuwbouwwijk Zandpoort. De gemeente heeft daarom aan de andere kant van het spoor een twee keer zo groot terrein aangelegd. 

Waarschuwingen gemist
Volgens de gemeente zijn gebruikers van de parkeerplaats van tevoren gewezen op de sluiting van het terrein. Dat gebeurde via de krant, twitter, de gemeentewebsite en met borden. Een woordvoerder constateert dat al deze berichten de eigenaar blijkbaar niet hebben bereikt. 

Politie volgende week ingeschakeld
Als de auto er volgende week nog staat, wordt de politie ingeschakeld. Als die de eigenaar ook niet kan vinden, wordt de auto volgens de gemeente ergens opgeslagen.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel