SOAD helpt bij zoektocht vermiste Anne Faber

URK
Vrijwilligers van de Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen (SOAD) van Urk hebben donderdagavond in Huis ter Heide geholpen bij de zoektocht naar de vermiste Anne Faber. De vrouw uit Utrecht wordt al bijna een week vermist.

Donderdag aan het begin van de avond werd duidelijk dat haar fiets mogelijk gevonden was. Die fiets lag in een vijver in Huis ter Heide. In de vijver assisteerde de SOAD tot middernacht bij het zoeken. De brandweer is vrijdag bezig met het leegpompen van de vijver.

Dinsdag werd daar vlak in de buurt al een jasje gevonden dat vermoedelijk van de vermiste vrouw is. De afgelopen dagen is er langs de vermoedelijke fietsroute van de vrouw uitgebreid gezocht.
reacties (2)

 • Marco

   

  Op alle foto's en filmpjes die ik zie, wordt gezocht in struiken en op de grond. Heel goed, maar toch deze misschien vreemde vraag: wordt er ook omhoog, ín de bomen gekeken?

  reageer
 • Drontens

   

  Ik hoop van ganser harte dat er meer duidelijkheid komt voor de nabestaanden. Het is afschuwelijk om in onzekerheid te moeten zitten waar iemand is en wat er gebeurt is. Sterkte voor iedereen die meewerkt om Anne te vinden en haar familie etc.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert