Leefbaar in actie tegen bouwplannen Strand Horst

ZEEWOLDE
Leefbaar Zeewolde roept inwoners van het dorp op om in actie te komen tegen de bouwplannen op Strand Horst. Dat ligt aan de andere kant van het Wolderwijd, langs de A28 bij Ermelo.

De politieke partij is niet blij met de plannen voor de bouw van twee hotels en een evenementenhal. Volgens Leefbaar gaat dat overlast opleveren voor de woonwijk Zeewolde Zuid.

Leefbaar hoopt dat Zeewoldenaren voor 19 oktober een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan Strand Horst en het beeldkwaliteitsplan Strand Horst.

reacties (6)

 • Jan

   

  De A28 is inderdaad duidelijk hoorbaar in Zuid.

  reageer
 • kees d.

   

  Typisch provincie Gelderland. Natuur en recreatie moeten samen kunnen maar Gelderland wil wat recreatie betreft altijd het onderste uit de kan. Bij alle locaties waar je kan pootjebaden moet je parkeergeld voor je auto neertellen.

  reageer
 • Thomas

   

  Wat Leefbaar daar roept is klinkklare onzin. Het hele gebied is zeer laagwaardig, geen enkele natuurwaarde, zichtwaarde, landschapswaarde. Nieuwe ontwikkelingen zijn keihard nodig in het dode gebied.

  reageer
 • Johan

   

  Tja aan die kant van het water hebben ze last van al die lelijke windmolens die in zeewolde staan

  reageer
 • Nk

   

  En weer Leefbaar Zeewolde. Deze club denkt dat Zeewolde alleen maar een rustgebied is. Overal last van, elke vooruitgang tegengaan enz. Leefbaar blijf maar in je ingeslapen rustgebied zitten maar houdt de vooruitgang niet steeds tegen. Als het nog wat moet worden met bv. het Centrum zal het toch moeten komen van actie! Leefbaar Zeewolde wil er alleen maar een ingesuft slaapdorp van maken!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Stevie

   

  Als dit geluidsoverlast oplevert moet de A28 dat dus ook doen. Er zit iets van 2 km water tussen schat ik zo.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert