Hamburgerketen wil in pand platenwinkel

ALMERE • Di 10 oktober 2017 | 10:10 • Dinsdag 10 oktober 2017 | 10:10
Hamburgerketen 'burgerme' wil een restaurant openen in het pand van platenwinkel 't Oor in Almere Stad. Dat bevestigt een woordvoerder van burgerme Nederland.

Eind vorige maand werd al bekend dat er mogelijk een horecazaak in het pand aan de Brouwerstraat zou komen. Die had bij de gemeente Almere een vergunning aangevraagd voor het plaatsen van een ventilatiepijp. Inmiddels heeft de eigenaar van het pand, vastgoedbedrijf Urban Interest,  de platenzaak een voorstel gedaan om te verhuizen naar een ander pand in de buurt. De gesprekken daarover lopen nog.

Burgerme wil nog niet veel zeggen over de plannen, omdat het bedrijf eerst de vergunning wil afwachten. Het bedrijf is afkomstig uit Duitsland en heeft inmiddels 7 vestigingen in Nederland. Het heeft in het verleden al een kleine vestiging in Almere gehad, op bedrijventerrein Markerkant, van waaruit hamburgers werden thuisbezorgd. Nu wil het graag een plekje in het centrum van Almere.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel