Vermoedelijke koperdieven van A6 gehaald

EMMELOORD
De politie heeft dinsdagmorgen vroeg bij Emmeloord vijf mannen opgepakt die verdacht worden van koperdiefstal. In twee auto's van de mannen werd een grote hoeveelheid koperdraad ontdekt. De politie denkt dat het koper eerder in de nacht gestolen is in Friesland of Groningen.

De auto's werden aan de kant gezet omdat de eigenaren al eerder in beeld waren gekomen bij diefstallen. Volgens de politie waren ze ook actief in de Gooi en Vechtstreek en in Gelderland.

Rond 4:30 uur werden de twee auto's naar de Hannie Schaftweg begeleid en daar gecontroleerd. Na de vondst van het koper zijn de auto's in beslag genomen en zijn de vijf inzittenden in de cel gezet. Volgens de politie gaat het om mannen uit Zeewolde, Lelystad en Almere.

De recherche onderzoekt nu waar het koper precies vandaan komt.reacties (1)

 • kritiesj

   

  We mopperen wel eens op de politie, maar ze zijn de laatste tijd goed bezig. Gisteren inbrekers opgepakt in Emmeloord, nu weer koperdieven. Goed bezig die gasten. Ga zo door!

  reageer
 • Asjemenou

   

  Ja en dan??? Ze staan zo weer buiten en gaan vrolijk verder. Aanpakken dat volk. Bij veroordeling paspoort afnemen en de straf uitzitten in land van herkomst. We zijn er zat van om steeds voor EN de slachtoffers EN de daders te betalen. Tijd dat we als land eens keihard gaan optreden tegen deze groep 'gasten'.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert