Man steelt tas terwijl bejaarde vrouw de stoep veegt

DRONTEN
Een bejaarde vrouw in Dronten is maandag het slachtoffer geworden van een insluiper. Volgens de politie was de vrouw aan de voorkant van haar huis aan de Ankerstraat de stoep aan het vegen, toen ze op het dak van de bijkeuken gerommel hoorde. 

Een man in een trainingspak vertelde haar dat hij zijn bal zocht. Die zou op het dak van de bijkeuken zijn beland. Pas later ontdekte de vrouw dat haar huis was doorzocht en een tas verdwenen was. De man was toen al via een steeg verdwenen. 

De tas is later op het sintelpaadje achter de Shetlander teruggevonden. De politie heeft niet bekendgemaakt of er iets uit de tas is verdwenen.

reacties (6)

 • Intriest

   

  Wat diep triest hoe de ene mens met de andere mens omgaat...zo n arme vrouw die simpelweg een stoepje veegt....

  reageer
 • De correspodent

   

  Ach wat een heibel weer hier. Neem een voorbeeld aan Emmeloord en omstreken deze moffelen dit soort nieuws weg. Houden het gewoon onder de pet.

  reageer
 • CJM

   

  Ja ja het is wat een volk he die criminelen , ze verzinnen een list om zich toch geloofwaardig over te komen naar de medemens , Om binnen te komen ,ja de oude mensen zijn wel geloofwaardig ze moeten bij onraad gelijk de buren,112 bellen dat is beter en de wijk agent die zie je ook zowat nooit Laat die ook eens vaker door de staten rijden met een fiets om zo controle En onraad te constateren .Dat is hun werk toch bescherming van de bevolking die hebben daar wel een goede speurneus voor geef ze maar een kop koffie of thee dan doen ze alles voor je y en je hoort en praat je ook nog over van Alles en nog wat , zo blijft de agent op de hoogte wat er in de buurt leeft .......??????? ,. Bij onraad bellen 112 !!!!!! als je het niet vertrouwt doen dat helpt. De maatschappij Tegen criminelen nog wat

  reageer
 • Waakzaam

   

  Bij ons in de straat moetje bij mijn buurvrouw zijn, daar kan de gemiddelde alerte agent een puntje aan zuigen.

 • Willemsen

   

  Blijkbaar had die man het geld veel harder nodig dan die bejaarde mevrouw. Misschien moeten we een landelijke actie opzetten zodat iedereen die veel geld nodig heeft dat gratis kan afhalen bij degene die nog wel wat geld heeft. Bij voorkeur de ouderen waar ik zelf ook toe hoor. Scheelt een heleboel politiewerk en je maakt iemand ook nog blij. Daarna haal je dat geld gewoon weer terug om dat die ander weer veel geld heeft. Is die ook weer blij dat ie wat heeft kunnen geven.

  reageer
 • Asjemenou

   

  Raar dat er weer geen signalement gegeven wordt. Of is dat steeds weer te pijnlijk?

  reageer
 • Ik

   

  Staat wel bij het bericht op Facebook van de politie

 • laat alle reacties zien
 • pieter de oude

   

  in Dronten zijn ze wat inbraak betreft nog echt naïef.

  reageer
 • .VV.

   

  Hoezo? Je hebt met je poten van andermans spullen af te blijven. Ik stel voor de vuurwapenwet in NL wat aan te passen zodat iedere burgen zijn of haar bezittingen kan beschermen en ongewenst volk van of uit je huis kan knallen. Want als je op de politie moet wachten dan is de vogel al lang gevlogen.....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert