Inwoners en politiek willen duidelijkheid Golfslag

EMMELOORD • Wo 11 oktober 2017 | 14:20 • Woensdag 11 oktober 2017 | 14:20
Er moet eindelijk eens duidelijkheid komen over de Golfslag in Emmeloord. Dat geluid is steeds vaker te horen bij zowel inwoners als politiek.

Een jaar geleden werd het voormalige verzorgingshuis verkocht aan een ondernemer uit Urk. Hij wilde er 60 huurwoningen van maken, maar die verbouwing laat nog steeds op zich wachten. Het markante gebouw, aan de entree van het dorp, staat er sinds die tijd leeg en troosteloos bij.

De PvdA-GroenLinksfractie heeft het college van b en w gevraagd hoe de gesprekken met de eigenaar verlopen en wat de stand van zaken is. De antwoorden daarop zijn volgens de partij onvolledig en geven nog steeds geen duidelijkheid. De partij gaat daarom vervolgvragen stellen.

De eigenaar van de Golfslag was woensdag niet voor commentaar bereikbaar. De gemeente Noordoostpolder wilde geen antwoord geven op vragen van Omroep Flevoland. De gemeente laat weten dat er maandag een gesprek komt met de ondernemer.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel