Eigenaren Golfslag weten niks van afspraak met gemeente

EMMELOORD
De twee ondernemers die bezig zijn met het verbouwen van de Golfslag in Emmeloord weten niks van een afspraak die ze aanstaande maandag met de gemeente zouden hebben. Dat laten ze aan Omroep Flevoland weten. 

Brazilië 
De gemeente Noordoostpolder wil niet toelichten waarom het vergunningentraject voor de verbouwing van het oude verzorgingshuis zo moeizaam verloopt. Daarover wil ze naar eigen zeggen eerst in gesprek met de ondernemers. Dat gesprek zou aanstaande maandag zijn. Maar één ondernemer zit momenteel in Brazilië en komt pas begin november terug. De ander is ook niet op de hoogte van de afspraak. 

Huurappartementen
Het voormalige verzorgingshuis De Golfslag is vorig jaar verkocht en de nieuwe eigenaren willen er goedkope huurappartementen in realiseren. Ze hadden een vergunning aangevraagd voor de verbouwing, maar hebben die later weer ingetrokken, omdat er volgens de gemeente nog belangrijke informatie in ontbrak.

Inwoners en politiek willen dat er snel iets gebeurt met het markante gebouw aan de entree van Emmeloord. Het gebouw staat er al een tijd leeg en troosteloos bij.

reacties (6)

 • Cjn

   

  Het slopen van de golf slag kost veel tijd om er wat te maken het met mer mensen handen gebeuren afbreken , opruimen , opbouwen , maar nu komt weer die miereneukens van de gemeente die geen vestant hebben van de praktijk praten, veel koffie drinken , een bedenken waar kunnen we ze raken om het maar te tiranniseren en op te houden. Zij zijn de alla,s van de bevolking en de bevolking maar weer opnieuw aanvragen. Weer onnodige kosten en verloren tijd . beloven , mierenneukers. En prinsiepers van de. ambtenaar de burger word er stont ziek van ze luisteren niet naar de bevolking klant . Zoek het maar uit . Je moet het tegenover gestelde Wat je wilt aanvragen. . Dan krijg je van de gemeente presies wat je wilt wat een domme lui en koffie slurpers Uit roeien die lui ze voelen de klant niet aan wat nu presies de bedoeling is . Het zijn geld kloppers . Zet er nu eens mensen met verstand neer op dat gemeente huis nop ....die mee voelen met de bevolking nop en niet zo tegen draags zijn help ze daar mee aub 112755

  reageer
 • Schaapjes

   

  Hij is al ver gevorderd met slopen, ik zeg afronden en je hebt een mooie groene entree!! Gebouw is zwaar verouderd, renovatie kost miljoenen. Niet alleen waren de kamers te klein ook kozijnen, ramen, riolering, water, cv, lift, trappen voldoen niet aan de hedendaagse eisen. Kortom, niet te lang meer over praten(dat kost ook geld) maar een paar staven dynamiet in de pootjes en hatseeeeee. Als ze snel zijn kan Sinterklaas mooi de springstof detoneren met een druk op te knop, das nog leuk ook!!!

  reageer
 • Roel

   

  Lijkt me veel te vroeg om conclusies te trekken.

  reageer
 • mentiri

   

  Contracten met Provast, Sinke, Golfslag, windmolens enzovoort van de gemeente deugen niet. De raadsleden, in dit geval Rien van de Velde, worden voorgelogen en accepteren dat. De grootste leugen dat het afscheid van Provast geen geld kostte maar in werkelijkheid miljoenen heeft gekost wordt door de gemeenteraad voor zoete koek geslikt. Alle raadsleden houden hun mond.

  reageer
 • Thomas

   

  Dat kun je vrij simpel bewijzen vanuit het financiële jaarverslag van de gemeente. Dus doe dat, want anders zal iedereen denken dat je een leugenaar bent die lasterpraatjes over raadsleden komt verkopen.

 • Erik

   

  Ach ja begrijp ook nier waarom er nog meer woningen nodig zouden moeten zijn?!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Polderaar

   

  Van deze gemeente verbaasd mij niets meer. De gemeente denkt steeds boven de wet te staan. Jurisprudentie wordt als niet terzake doende opzij geschoven. Burgers voor leugenaars uitgemaakt en geschoffeerd. Het zou mij dus ook in deze kwestie niet verbazen dat de gemeente in de media mooi weer speelt, maar in werkelijkheid aan volksverlakkerij doet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert