Kliniek waar Michael P. zat, start eigen onderzoek

ZEEWOLDE • Vr 13 oktober 2017 | 15:48 • Vrijdag 13 oktober 2017 | 15:48
De kliniek Altrecht Aventurijn in Den Dolder start een eigen onderzoek. Michael P., die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood en vermissing van Anne Faber, zat in die kliniek.

In een verklaring op de website van de kliniek staat: "Gisteren is na veertien dagen grote onzekerheid, duidelijkheid gekomen over het lot van Anne Faber. Verdriet en ongeloof is breed voelbaar in de samenleving. Met de vondst van haar lichaam zijn heel veel vragen nog niet beantwoord. De vraag 'hoe heeft dit kunnen gebeuren' leeft enorm bij iedereen. Terecht. Ook bij Aventurijn.''

Minister Blok van Veiligheid en Justitie maakte donderdagavond bekend dat er een onderzoek komt naar de omstandigheden waaronder P. verbleef. Aventurijn zegt daaraan volledige medewerking te verlenen, maar omdat de organisatie zelf ook een grote behoefte heeft aan antwoorden start ze zelf ook een onderzoek. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel