Opgepakte crossmotorrijder vluchtte voor de politie

URK • Ma 16 oktober 2017 | 15:06 • Maandag 16 oktober 2017 | 15:06
De bestuurder van een crossmotor die zaterdag werd aangehouden na een ongeval op Urk, was op de vlucht voor de politie. Dat laat een woordvoerder weten. 

De 21-jarige man uit Espel reed zaterdagmiddag door Urk en werd opgemerkt door een agent in een politieauto. Die ging achter hem aan, omdat er eerder meldingen waren geweest over overlast door crossmotoren die met hoge snelheid door de wijk reden. Toen de motorrijder de agent zag, ging hij er vandoor. 

De agent zette de achtervolging in, maar moest die stoppen toen hij bijna een auto raakte op 't Klif. Kort daarna kwam de motorrijder weer in beeld op de Raadhuisstraat. De agent ging opnieuw achter hem aan, totdat de motor op de Damlaan tegen een auto reed.

De motorrijder raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Daarna moest hij mee naar het politiebureau. Daar kon hij na korte tijd weer weg, alleen zonder rijbewijs. 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel