Jonge Almeerder presenteert eigen kledinglijn

ALMERE
De 19-jarige Thijs de Kiewit uit Almere lanceert vrijdagavond zijn eigen kledinglijn Varoses. Die bestaat nu nog uit drie t-shirts, maar binnenkort komen hier twee hoodies, twee polo's en één t-shirt bij.

De Kiewit presenteert zijn merk in de Almeerse Club Cell. Hiervoor heeft hij de rappers Johnny 500 en Mula B uitgenodigd, die zijn kleding zullen dragen.

De jonge Almeerder kwam op het idee op eigen kleding te maken, toen een klasgenoot op school onder de indruk was van zijn tekening. Hij dacht dat het poppetje goed zou staan op een T-shirt. Hij bewerkte de tekening op de computer en liet die in Portugal op shirts drukken. Ook bedacht hij een merknaam en luxe verpakking, die de shirts extra cachet moeten geven.

Via zijn website heeft De Kiewit inmiddels 300 T-shirts verkocht. Door extra producten aan zijn merk toe te voegen hoopt hij dat Varoses interessant wordt voor winkeliers. Zijn droom is dat zijn kleding over een paar jaar in de betere winkels te koop zal zijn. 

reacties (5)

 • Tom

   

  Wil niks afdoen aan zijn prestaties, 'k juich het zelfs toe en wens hem alle succes, maar vind het woord kledinglijn toch wat overdreven. Dan denk ik toch minstens aan meerdere zelf ontworpen kledingstukken en outfits, niet slechts aan illustraties op een T-shirt plakken.

  reageer
 • Thijs

   

  Hi Tom, hoe zie jij een t-shirt dan voor je die wel zelf ontworpen is? een shirt heeft nou eenmaal deze vorm, ik kan daar niet heel spectaculair iets van maken behalve dan de opdruk, de stof en de pasvorm. en uiteraard een kledingmerk heeft veel verschillende items, dat heb ik nog niet omdat ik met een klein budget begonnen ben. Maar ben dus benieuwd, hoe zie jij een t-shirt voor je die 'wel' zelf ontworpen is haha.

 • Jelte

   

  Zet hem op!!!

  reageer
 • Jelte

   

  Zet hem op!!!

  reageer
 • Stevie

   

  Leuk initiatief ! Veel succes.

  reageer
 • Nicky

   

  Alsjeblieft geen hoodies !!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert