Jonge Almeerder presenteert eigen kledinglijn

ALMERE • Ma 23 oktober 2017 | 14:40 • Maandag 23 oktober 2017 | 14:40
De 19-jarige Thijs de Kiewit uit Almere lanceert vrijdagavond zijn eigen kledinglijn Varoses. Die bestaat nu nog uit drie t-shirts, maar binnenkort komen hier twee hoodies, twee polo's en één t-shirt bij.

De Kiewit presenteert zijn merk in de Almeerse Club Cell. Hiervoor heeft hij de rappers Johnny 500 en Mula B uitgenodigd, die zijn kleding zullen dragen.

De jonge Almeerder kwam op het idee op eigen kleding te maken, toen een klasgenoot op school onder de indruk was van zijn tekening. Hij dacht dat het poppetje goed zou staan op een T-shirt. Hij bewerkte de tekening op de computer en liet die in Portugal op shirts drukken. Ook bedacht hij een merknaam en luxe verpakking, die de shirts extra cachet moeten geven.

Via zijn website heeft De Kiewit inmiddels 300 T-shirts verkocht. Door extra producten aan zijn merk toe te voegen hoopt hij dat Varoses interessant wordt voor winkeliers. Zijn droom is dat zijn kleding over een paar jaar in de betere winkels te koop zal zijn. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel