Scooterrijder botst op streekbus in Waterwijk

ALMERE
Een scooterrijder is woensdag aan het eind van de middag in Almere op een streekbus van Connexxion gebotst. De scooterrijder is daarbij gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde op de busbaan aan het Molengatpad in de Waterwijk. Het busverkeer ondervond geen hinder van het ongeluk. 

Het is het vierde ongeluk op een busbaan in Almere in twee weken tijd. Twee keer ging het om een aanrijding tussen een bus en een auto. Vorige week vrijdagmiddag botsten twee bussen op elkaar bij de Noorderplassen, Daarbij vielen 14 gewonden.

reacties (3)

 • Buiten

   

  Laten we eens beginnen met oortjes Te verbieden, ze kijken niet eens als er een bus naderd naar het knipperende licht. En als je nog niet halverwege in de bus zit is het verkeerslicht rood, maar wij als chauffeur hebben weldegelijk heel donker groen. En ja wij zijn mensen en Heeeeel soms rijden wij, zeker niet expres ,zoals iedere verkeers deelnemer door rood. Ga eens bij de chauffeur staan en kijk maar mee. Dan zie je dat wij groen hebben en zeker niet harder als 50 gaan, die snelheid is als zeldzaam. En kijk dan ook gelijk hoe vaak wij levens redden, Jullie blijven 9ns x op x veroordelen. Wij proberen de passagiers zo veilig mogelijk van a naar b Te vervoeren. En stop met vingers wijzen. Kom maar bij mij voorin staan .

  reageer
 • Joop

   

  misschien dat de gemeente een keer wakker word en de busbaan onder de loep moet nemen,hoe vaak moet dit nog doorgaan zo gemeente? kijk eens hoe vaak het is gebeurd de afgelopen jaren. Bussen rijden te hard mensen rijden door rood..de busbaan is niet meer van deze tijd.De beveiliging moet beter of de snelheden moeten omlaag.

  reageer
 • Hans

   

  De beste stuurlui staan weer aan wal want volgens jou rijden de bussen te hard. Ik kan je wel vertellen dat de bussen tussen de 40 en 50 km p.u. rijden. Kom ook niet met die smoesjes dat de bussen wel 80 km per uur rijden en vol gas door de bocht gaan want die hebben we al gehad.

 • Didi

   

  De vierde keer in 2 weken tijd. Dit is eng. Hoe kan dit😢

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert