Paar duizend mensen komen al in de kerststemming

ALMERE
Sinterklaas moet nog komen, maar bij Almeerplant in Almere zijn ze al helemaal in de kerststemming. Bij het tuincentrum wordt voor het vierde jaar op rij een kerstshow georganiseerd. Van kerstballen, kerstbomen tot andere accessoires, werkelijk alles op het gebied van kerst en winter is er te vinden.

Woensdagavond waren de eerste klanten welkom en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Elk uur gingen er zo'n 500 mensen naar binnen. Daar was naast de koopwaar van alles te doen. Zo was er een zangeres, werden er nageldemonstraties gegeven en konden klanten een glaasje prosecco proeven.

Volgens Esmee Evenblij van Almeerplant is de trend dit jaar klassiek en sjiek. "Al zijn er ook mensen die voor een meer uitdagende look gaan met glitters en goud." Volgens de kerstdeskundige kan de kerstshow niet vroeg genoeg plaatsvinden. "Anders hebben de mensen als de Sint weg is veel te weinig tijd om zich voor te bereiden op de kerst. Dat kan nu gelukkig wel."

reacties (4)

 • Claartje

   

  Dit artikel riekt erg naar gratis reclame voor Almeerplant. Kerstshows en andere commercie horen pas na Sinterklaas te beginnen. Echt flauwekul smoes dat de mensen geen tijd zouden hebben.

  reageer
 • Jan uit Lelystad

   

  Dat motten ze verbieden. We willen de normale Nederlandse vrije cultuur. dus: Sint Maarten, daarna Sinterklaas (gewoon zoals vroeger), daarna pas kerst en daarna pas oud en nieuw. met oliebollen, maar zonder vuurwerk, veels te gevaarlijk, en geldverspillerij: ook verbieden. geen gedoe, iedereen blij.

  reageer
 • bertje

   

  "wij noemen het een najaarsshow"..... wat een onzin! zeg gewoon dat je volgend jaar half oktober begint ivm de winst die het geeft.

  reageer
 • Rudi

   

  Waar je je druk om kan maken zeg. Er kwamen toch veel mensen op af? Dus de vraag is er dan toch? Ik zou lekker een jaarrond kerstspullen gaan verkopen als ik hun was

 • Tineke

   

  Ben geweest. Zag er heel mooi uit en alles was top geregeld.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert